Budapesti építőipari vállalkozói centrum

Csak egymásra odafigyeléssel építhetünk olyan városvezetést, amely proaktív, reagál a polgárok és a vállalkozások igényeire. Fontos, hogy az üzleti szféra megértse a városvezetés céljait, és lépést tartson a legfontosabb változásokkal, tervekkel, célokkal.

A tanácsadási tevékenység célja, hogy a KKV-k minél szélesebb köre hozzájusson a mindennapi működéshez szükséges általános alapinformációkhoz anélkül, hogy olyan információkhoz, ismeretekhez juthatna hozzá, amelyek jelentős hatással lehetnek rájuk. anyagi terhüket.

Az EU-csatlakozás után változó gazdasági és üzleti környezetben a sikeres működéshez és fenntartható fejlődéshez szükséges alapvető információk biztosítása a helyi vállalkozói központok által az indulástól a stratégiaalkotásig széles spektrumon, a területi egyenlőség és a nemzeti elérhetőségi nem alapján. elv. Pace megyében ezt a tevékenységet a Pace Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány működteti.

A homokfúvás is egy fontos szakma, ha meg kell valamilyen fém, vagy fa felületet tisztítani a korrodált rétegtől, vagy kopott bevonattól, ami korábbról visszamaradt felületvédelmi eljárás maradványa.

Ezért Nagy Elek, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara elnöke levélben fordult a mesterhez és a kormány gazdaságért felelős tagjaihoz, amelyben moratóriumot kért a végéig, mivel február 3-i nyilatkozatában a Vállalkozásokkal szemben a kiegészítette a listát, hogy a vállalkozások kérésére támogatást kapjanak